LONTARAN KATA

Keindahan dunia bukan kekal..tp keimanan di dada menjadi kayu ukur sejauh mana kita berpegang kepada agama Islam yang satu dan mentaati perintah ALLAH yang Maha Esa


Wednesday, March 02, 2011

Aktiviti bersukan

Hehehe, kali ni, nk citer pasal aktiviti riada kitaorg buat tadi. Actually, dh lm house mate aku g main badminton n berbasikal ni, cm aku je selalunye mls nk g. Tapi, entah mimpi ape ptg ni, aku blh join diorg main badminton. pegh, mahu tercabut tangan aku main badminton td, tp ok jgk, mengeluarkan segala peluh2 yang terkandung dalam badan. hehehhe. Antara pemain yang berentap hari ni (wat ayt gimik) adalah:
       Norhidayati (yat)
       Nabilah (bella)
       Norasfahana (ana)
       Norhayatul Syima (syima)
       Haslinda (Linda)
       Nadia Anis (Nad)
       Norfaziatun (eton)
       Norsyahida ( syida)
       Aida
ok, esok main lagi

video
                                                        video perlawanan antara nad n syima

MoDuL oh MoDuL 2

Ok, dah hbs bab ceramah, maka keesokkannya, bermulalah untuk second sesi modul. Best sei modul kali ni, x bosan sampi x sedar masa berlalu, hohoho. Klu smlm ceramah, hari ni, kitaorg buat aktiviti. Alah mcm modul2 yg dl. wat taaruf dan seangkatan dengannnye. Aku satu group ngan Nad, Maz and Aem. Tapi time bagi group, kitaorg pecah. hohoho.Banyk jugaklah sesi yang kitaorang wat, tapi yang paling x bleh lupa, game yg terakhir, dimana, sorang wakil dr setiap group diminta kuar n wat pidato. Pas tu kitaorg yg tinggal kat dlm ni, kn wat aktiviti..
         pidato pertama- time minah ni cakap, kitaorg kn tanya mcm2 soalan smpi dia tension
         pidato kedua - time minah ni plk, kitaorg kn gelak. lawak habis coz, dia lnsung x ckp, sm gelak ngan ngan kitaorg
        pidato ketiga - time minah ni, kitaorg kn bercakap sesama sendiri. hahahha lawak2
dahlah mls nk tulis bnyk2, jom tgk gmbr ni

me with lin. hehehe

una klu x slah. ni bdk group aku

minah mn lah ni

maz tgh bg pidato. tp kitaorg dok bercakap

masing2 tgh kusyuk dgr

aem happy betul

aku x ingat nm bdk ni
Tulah antara kisah time aku g modul hari tuh..
chow